Pro koho je Fullservis určen?

23.05.2013 00:00

 

Jste příliš zaneprázdněni přijímáním personálu?

Uvítali byste pomoc při vyhledávání správných kandidátů bez ohledu na pracovní pozici?

 

Pokud ano, Exelect Full Servis je odpovědí na to, co hledáte. Ve Fullservisu se Vám postaráme o kompletní výběrový proces od tvorby inzercí až po představení těch nejvhodnějších kandidátů vaší firmě.

 

Při vyhledávání vhodných kandidátů se zaměřujeme na to, abychom dokázali vyhovět požadavkům klienta. Respektujeme jeho potřeby a s velkou precizností se díváme i na detaily během celého výběrového řízení. Jakýkoliv zkušený odborník v oblasti lidských zdrojů ví, že někdy můžete přijmout perfektně vypadající osobu, a později zjistíte, že nedokáže dobře vykonávat svou práci a stává se přítěží pro Vaší společnost. Totéž platí i naopak. Občas přijmete někoho, kdo nevypadá až tak dobře, ale později si všimnete, že je schopen produkovat mnohem lépe, než kdokoliv jiný na oddělení.

 

Jak tedy můžete bezpečně určit který je který?

 

Inu, toto je naše práce a my přesně víme, jak na to! Exelect má unikátní metodu testování kandidátů, ověřování jejich dřívější produkce a kvalifikačních způsobilostí. Neujišťujeme se pouze v tom, jestli kandidáti splňují formální vlastnosti a vzdělání, které daná práce vyžaduje, ale chceme si být i stejně jistí, jaké dosáhli produkce v předcházející podobné pracovní oblasti.

 

Vyhledáme Vám vysoce produktivní kandidáty, kteří mají za sebou prokazatelné výsledky potvrzené důkladně prověřenými referencemi.